SMJEŠTAJ

Svi naši korisnici žive 24 sata okruženi drvetom ako su unutra ili drvećem ako su vani. Tu je cijeli niz spavaonica i u velikoj kući ali i pod krošnjama, ako netko baš inzistira. Sve skupa trenutno je na imanju na raspolaganju 20 ležajeva, bez pomoćnih, visećih i sl. Naravno, tu su i prostori za blagovanje i druženje, dovoljno toaletnih prostora. Ukratko, sve što treba za ugodan višednevni doživljaj. Pogledajmo!


VELIKA SPAVAONICA. Glavna smještajna jedinica je naš dormitorij u potkrovlju velike kuće. Tu smještamo zatvorene grupe od 6 do 8 polaznika, koji zajedno rade a potom i zajedno bivaju smješteni. Osim udobnih ležajeva grupi je na raspolaganju poseban toalet, kao i dva umivaonika u samom prostoru, tako da im nije potrebno za svaku potrebu silaziti iz spavaonice.

 

 

 

 


DVOKREVETNE SOBE. Kat niže u velikoj kući na raspolaganju su tri dvokrevetne sobe – jedna sa bračnim ležajem i dvije manje sa po dva standardna kreveta. Na ovoj etaži je i dnevni boravak sa bibliotekom, manja čajna kuhinja a na raspolaganju je također kupatilo sa WC i tušem.

    

 


MALA KUĆICA. U ovoj depadansi se uvijek traži krevet više. Radi se o malo izdvojenom objektu koji je inicijalno namijenjen za smještaj obitelji sa djetetom i u tu svrhu na raspolaganju je bračni krevet uz stakleni zid sa širokim pogledom na gore i doline. Uz njega je predviđen i pomoćni dječji krevet. Korisnici imaju na raspolaganju svoju kupaonicu sa tušem i WC, prostor za boravak i rad, kao i terasu za sjedenje u uživanje. U seminarskoj formaciji moguće je ovdje dodati još jedan jednostruki ili pak krevet na kat, pa u tom slučaju ovdje bez problema smještamo i do četiri polaznika. Kako se ipak radi o ekskluzivnom objektu, malo izdvojenom ali ipak dijelom svega, za njega je uvijek najveći interes.


       


DRVENI ŠATOR. I konačno, samo za ljetne uvijete, u debelom ladu oraha postavljen je ovaj drveni šator koji ipak ima dva standardna ležaja, nešto prostora za smještaj stvari i solarnu rasvjetu. I to je sve. Specijalno za nekoga tko zaista želi uživati u prirodi i buditi se uz cvrkut ptica u krošnjama, daleko od ostalih. A opet ne predaleko, jer korisnici šatora na raspolaganju imaju sanitarni čvor u velikoj kući, 33 metara i 12 stepenica daleko.