SMJEŠTAJ

Svi naši korisnici žive 24 sata okruženi drvetom ako su unutra ili drvećem ako su vani. Tu je cijeli niz spavaonica i u velikoj kući ali i pod krošnjama, ako netko baš inzistira. Sve skupa trenutno je na imanju na raspolaganju 20 ležajeva, bez pomoćnih, visećih i sl. Naravno, tu su i prostori za blagovanje i druženje, dovoljno toaletnih prostora. Ukratko, sve što treba za ugodan višednevni doživljaj. Pogledajmo!


VELIKA SPAVAONICA. Glavna smještajna jedinica je naš dormitorij u potkrovlju velike kuće. Tu smještamo zatvorene grupe od 6 do 8 polaznika, koji zajedno rade a potom i zajedno bivaju smješteni. Osim udobnih ležajeva grupi je na raspolaganju poseban toalet, kao i dva umivaonika u samom prostoru, tako da im nije potrebno za svaku potrebu silaziti iz spavaonice.

 

 

 


DVOKREVETNE SOBE. Kat niže u velikoj kući na raspolaganju su tri dvokrevetne sobe – jedna sa bračnim ležajem i dvije manje sa po dva standardna kreveta. Na ovoj etaži je i dnevni boravak sa bibliotekom, manja čajna kuhinja a na raspolaganju je također kupatilo sa WC i tušem.

    

 


KUĆICA SOVICA. U ovoj depadansi se uvijek traži krevet više. Radi se o malo izdvojenom objektu koji je inicijalno namijenjen za smještaj obitelji sa djetetom i u tu svrhu na raspolaganju je bračni krevet uz stakleni zid sa širokim pogledom na gore i doline. Uz njega je predviđen i pomoćni dječji krevet. Korisnici imaju na raspolaganju svoju kupaonicu sa tušem i WC, prostor za boravak i rad, kao i terasu za sjedenje u uživanje. U seminarskoj formaciji moguće je ovdje dodati još jedan jednostruki ili pak krevet na kat, pa u tom slučaju ovdje bez problema smještamo i do četiri polaznika. Kako se ipak radi o ekskluzivnom objektu, malo izdvojenom ali ipak dijelom svega, za njega je uvijek najveći interes.

 


       

 


KUĆICA PČELICA.  Izdvojeni objekt u osnovi je namijenjen za smještaj osoba sa ograničenim kretanjem. Vozilom se može prići do ulaza, a potom u kolicima u jednoj razini u samu kućicu, a unutra i u toalet, tuš. Na drugoj razini je i izdvojeni prostor za smještaj pratitelja. Vezna staza u razini omogućava samostalan prijelaz u glavni objekt osobe u kolicima.

Za potrebe seminara dodaju se još jedan ležaj na gornjoj razini i tada se tamo udobno, sa dodatnom razinom privatnosti, može smjestiti tri osobe.

 

    

APARTMAN VJEVERICA. Na galeriji velike dvorane, ali sa posebnim ulazom, koji zahtjeva i malo spretnosti vjeverice, smješten je ovaj zgodan prostor. Ima pogled u samu dvoranu, ali i još širi pogled sa prekrasne terasice (na nivou, fanj visokom :-), na cijelo Prigorje sve do vrha Zagrebačke gore.
Na raspolaganju je veliki francuski krevet, pa još jedan standardni, kao i kompletan sanitarni čvor sa tušem. Ukoliko volite visine …

                            


PORED TOPLE PEĆI. Ovo je ipak naš najtraženiji i najzauzetiji smještajni prostor. Sigurno je atraktivno, pogotovu u hladne zimske dane, tako da s pouzdanjem možemo ustvrditi da je unaprijed rasprodan i sigurno ga ne možete rezervirati.